Evenimentul ZileiActualitateSe înâmplă ÎN CLUBURILE DIN BUCUREȘTI. O vedetă s-a decis și A SPUS TOTUL despre VAMPELE PE TARIF

Se înâmplă ÎN CLUBURILE DIN BUCUREȘTI. O vedetă s-a decis și A SPUS TOTUL despre VAMPELE PE TARIF

Se înâmplă ÎN CLUBURILE DIN BUCUREȘTI. O vedetă s-a decis și A SPUS TOTUL despre VAMPELE PE TARIF
O vedetă a dezvăluit pe blogul său ce se întâmplă în cluburile de fițe din București. Aceasta a vorbit, în mod special, despre cum arată profilul fetei de oraș.

Codin Maticiuc merge foarte des în cluburile fițoase şi știe numeroase dintre domnişoarele care frecventează localurile. Acesta a povestit cu lux de amănunte ce a păţit într-o sâmbătă seară, scrie spynews.ro.

"Am văzut-o sâmbătă seară iar. O văd des, căci iese mereu după 12 noaptea şi eu la fel. E tot timpul pe la o masă sau alta. Bea şi fumează în interior. Scrumează în semnul de "No smoking" după ce îl întoarce invers.

Vorbește italiană şi ebraică dar niciuna bine. De scris nu se pune problema, căci nu scrie corect nici în limba nativă. N-a fost la teatru, dar face des. Filmele nu-i plac, căci le are mereu în cap. E tot timpul "live" pe insta-story sau Snapchat. E fană @badgalriri că şi pe ea o bat băieții. N-a fost o zi în piață, dar are poză de profil cu #rezist. Nu ştie despre ce e vorba dar şi ea #rezistă în oraş de multă vreme.

Sâmbăta seara n-am mai rezistat şi am abordat-o pentru întâia dată:

– Bună. Auzi, tu ai ceva cu mine? (am întrebat contrariat)

– Bună. Nu, de ce?? (mi-a răspuns, uşor stânjenită)

– Păi te-ai f&%¤( cu tot orașul, mai puţin cu mine.

Mi-a zâmbit cu zâmbetul ei fals şi am observat că şi dinții îi sunt la fel. Probabil tot dentistul arab…" a scris Codin Maticiuc pe blogul său.

Maticiuc este cunoscut pentru relaţiile sale de scurtă.

 


Accesează: