Evenimentul Zilei > Politica > Se clatină PSD. Viorica Dăncilă, trădată de apropiații din partid?
Se clatină PSD. Viorica Dăncilă, trădată de apropiații din partid?

Se clatină PSD. Viorica Dăncilă, trădată de apropiații din partid?

Ion Cristoiu a avansat un scenariu-bombă cu privire la alegerile prezidențiale

Reputatul jurnalist a afirmat la Antena 3 că organizații întregi ale PSD sunt pregătite să o trădeze pe Viorica Dăncilă numai pentru a putea să îl voteze pe Mircea Diaconu.

„Mircea Diaconu o să ia electorat de la Dăncilă, chiar trei sferturi. Se și pariază pe asta. Vor fi organizații întregi ale PSD care sunt pregătite să o trădeze pe Dăncilă și să o voteze pe ea”, a declarat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu a mai dezvăluit că Tăriceanu ar fi avut susținerea lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale: „Între Tăriceanu și Dragnea a fost o convenție potrivit căreia ar fi fost un candidat comun al PSD-ALDE la prezidențiale. Din sursele pe care le am, primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. Se discuta și de o undă a lui Trump care să fie șef de campanie pentru candidatul PSD-ALDE Tăriceanu. În acel moment s-a ivit prima ruptură, arestarea lui Dragnea care a avut mare legătură cu candidatura lui Tăriceanu. Două lucruri s-au petrecut: Atenție! 26 mai nu a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu, care era în toate calculele că va fi președintele României”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: