Reputatul jurnalist a afirmat la Antena 3 că organizații întregi ale PSD sunt pregătite să o trădeze pe Viorica Dăncilă numai pentru a putea să îl voteze pe Mircea Diaconu.

„Mircea Diaconu o să ia electorat de la Dăncilă, chiar trei sferturi. Se și pariază pe asta. Vor fi organizații întregi ale PSD care sunt pregătite să o trădeze pe Dăncilă și să o voteze pe ea”, a declarat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu a mai dezvăluit că Tăriceanu ar fi avut susținerea lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale: „Între Tăriceanu și Dragnea a fost o convenție potrivit căreia ar fi fost un candidat comun al PSD-ALDE la prezidențiale. Din sursele pe care le am, primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. Se discuta și de o undă a lui Trump care să fie șef de campanie pentru candidatul PSD-ALDE Tăriceanu. În acel moment s-a ivit prima ruptură, arestarea lui Dragnea care a avut mare legătură cu candidatura lui Tăriceanu. Două lucruri s-au petrecut: Atenție! 26 mai nu a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu, care era în toate calculele că va fi președintele României”.