Sursa menţionată le recomandă şoferilor care doresc să se deplaseze între Ploieşti şi Braşov ca, pentru a evita aglomeraţia, să utilizeze ruta DN1A Vălenii de Munte – Săcele.

Centrul Infotrafic mai precizează că, la această oră, nu mai sunt anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile. Totuşi, în judeţul Vaslui, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN11A Podu Turcului – Bârlad şi pe DN24A Huşi – Murgeni.

Totodată, poliţiştii amintesc că, potrivit prevederilor H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată vineri, în intervalul orar 6,00-22,00, astfel: pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone; pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Te-ar putea interesa și: