Evenimentul Zilei > Actualitate > Se ascut săbiile pentru o răzbunare de proporții în lumea interlopă
Se ascut săbiile pentru o răzbunare de proporții în lumea interlopă

Se ascut săbiile pentru o răzbunare de proporții în lumea interlopă

Lovitura primită de Anaser Duduianu cere răzbunare și se pare că interlopul își face planuri alături de cei apropiați.

Anaser Duduianu își face planuri de răzbunare. În urmă cu trei luni, interlopul a fost călcat în picioare de câțiva rivali și a ajuns la urgență. Episodul violent a avut loc în Anglia, iar acum ar vrea să le-o plătească atacatorilor. El nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare un mesaj care lasă de înțeles că are planuri mari.

„În viață plătim pentru tot”, a fost mesajul profund produs de Duduianu. El are alături mai multe persoane din zona interlopă care sunt dispuse să-i sară în ajutor și să-l ajute în tentativa de răzbunare pe care le-o coace rivalilor. „Anaser și-a revenit, se simte bine și vrea să se răzbune. Nu mai are puterea pe care o avea pe când clanul Pian era în picioare, dar mai sunt mulți interlopi care îi sunt datori și îl vor susține.

„Dacă nu ripostează e ca și scos din afaceri”

Vrea să se răzbune pentru ce a pățit, mai ales că a pierdut enorm în afacerile pe care le are în Anglia, bătaia încasată făcându-l să își piardă și influența pe care o avea în zonă. Dacă nu ripostează este ca și scos din afaceri. Va curge sânge”, a povestit o sursă pentru wowbiz.ro.

Scandalul din Anglia a izbucnit după ce Anaser Duduianu s-a certat cu mai mulți interlopri din Craiova. Discuțiile au plecat de la un manelist. În perioada în care a stat internat în spital și s-a aflat în refacere, el a fost păzit non-stop de polițiști. Deși s-a vorbit despre o extrădare a sa în România, Duduianu a scăpat de sancțiune, conform sursei citate.

Clanul Duduianu are mari probleme

Clanul Duduianu are mari probleme după asasinarea lui Emi Pian. „Au cerut ajutor, nimeni nu le-a dat ajutor, nu au fost băgați în seamă. Acum, umblă de la unii la alții ca să găsească pe cineva care, contra cost, să îi protejeze. Au ajuns să investească tot ce au ca să nu cumva să fie vânați.

Cedează datoriile pe care le au unii la ei altor clanuri, doar pentru a fi protejați. Culmea este că, nici așa, unii nu îi mai bagă în seamă, deși, dea lungul timpului, au profitat la maximum de Duduieni, au avut parte de protecție, Emi Pian i-a scos din belele fără număr. Dar acum, când au simțit că sunt mai slabi ca oricând, vor să îi dea afară din București. Duduienii strâng rândurile în Ilfov, în zona din care provin, dar nu mai au putere”, a dezvăluit o sursă pentru cei de la wowbiz.ro.