„Toamna anului 2014, Hanul Vânătorilor. Florin Salam dă recital. Maneliștii sunt în delir. Între ei, Anaser Duduianu, cumătrul lui Salam. Sute de lei și de euro aruncate pe dedicații. Anaser, cu o mână după gâtul lui Salam, îi șoptește ceva la ureche. Apoi, vestitul cântăreț strigă în microfon. Cei doi s-au distrat de minune, dar timpul a trecut… Nu foarte cu folos pentru Anaser”, scrie Cancan.

El se află după gratii, la Penitenciarul Rahova, și numără zilele până la eliberare. Doar că a comis-o duminică. Și încă grav. Nu a fost o simplă altercație cu un alt deținut. A lovit cu cuțitul.

Potrivit unei surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Anaser a avut un conflict spontan cu un alt deținut. El ar fi încercat să-l taie pe față pe colegul de suferință, dar acesta s-a apărat, iar lama cuțitului i s-a înfipt în braț.

Acum, Anaser Duduianu este cercetat de conducerea Penitenciarului Rahova. De asemenea, s-a declanșat o anchetă și la nivel administrativ. Asta pentru că cei doi bărbați nu ar fi trebuit să se întâlnească în curtea închisorii, deoarece au regimuri de executare a detenției diferite. Victima are regim închis, în timp ce Anaser, semideschis.