Evenimentul Zilei > Politica > Scrisoarea unui primar a devenit virală pe internet. „Cu banii comunei facem ce vreţi dumneavoastră”
Scrisoarea unui primar a devenit virală pe internet. „Cu banii comunei facem ce vreţi dumneavoastră”

Scrisoarea unui primar a devenit virală pe internet. „Cu banii comunei facem ce vreţi dumneavoastră”

Primarul Marinel Barna din comuna Bodești, județul Neamț a trimis locuitorilor comunei o scrisoare ărin care a intenționat să le mulțumească pentru că a fost ales în această funcție.

Locuitorii, în majoritatea lor au fost bucuroși și au apreciat gestul primarului. Au fost și persoane care nu au fost de acord cu mesajul scrisorii și au publicat-o pe Facebook.

Scrisoarea primarul Marinel Barna a devenit în scurt timp virală pe internet, oamenii dorind să arate că se poate şi altfel.

„Toate aceste realizări nu sunt ale primarului sau ale consilierilor locali. Realizările sunt ale oamenilor care ne-au ales şi din banii cărora suntem plătiţi pentru a face aceste lucruri. Cetăţenii din Bodeşti au ales ce să se facă şi tot ei au ales cine să facă. În prezenta scrisoare nu ne lăudăm cu realizările noastre ca aleși locali, ci raportam cetățenilor ce am realizat din ce ne-au pus ei să facem și ne-au plătit din banii lor pentru asta. Pentru că suntem în slujba dumneavoastră, a celor care ne-ați pus pe aceste funcții și din banii cărora suntem plătiți, vă rugăm să completați formularul din plicul timbrat care însoțește această scrisoare ca noi să putem facem în continuare cu banii comunei ce vreți dumneavoastră, nu ce credem noi că ați vrea”, a scris primarul.

Reacţiile în online sunt majoritatea pozitive, iar oamenii sunt de părere că, dacă toţi primarii ar fi aşa, ţara noastră ar fi mult înaintea oricărui stat european, potrivit observator.tv