Scrisoarea unei fetițe pentru șeful tatălui ei care a devenit virală: ”Vreaum doar o zi liberă”

Scrisoarea unei fetițe pentru șeful tatălui ei care a devenit virală: ”Vreaum doar o zi liberă”

”Dragă muncitorului de la Google, poți să te asiguri că tatăl meu va primi o zi liberă...este ziua lui și este vară”, este pe scurt conținutul scrisorii pe care o fetiță a trimis-o șefului tatălul ei (care lucrează la Google) și care a devenit virală. Mai mult, a și primit răspuns la ea.

Uneori, tot ce trebuie să faci e să ceri. Un angajat de la Google a primit o săptămână liberă pentru a o petrece cu fiica lui datorită unei scrisoari adorabile pe care micuța i-a scris-o șefului acestuia. Katie a cerut ca tatăl ei să primeasă o zi liberă pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Daniel Shiplacoff, șeful tatălui ei a văzut scrisoarea și i-a răspuns: ”Dragă Katie, îți mulțumesc pentru cererea ta. Tatăl tau a muncit din greu pentru a face lucruri deosebile pentru Google și milioane de oameni de pe glob. Cu ocazia zilei lui de naștere și pentru că e important să avem zile libere vara, îi oferim o săptămână de vacanță în iulie”,.

În timp ce unii au comentat că scrisoarea e doar una publicitară, Google a confirmate pentru Huffington Post că este autentică și că angajatul a primit săptămâna liberă. Identitatea fetei și a tatălui ei nu a fost făcută publică. 

Ne puteți urmări și pe Google News