Athena Orchard, o fată de 12 ani, a murit săptămâna trecută de o formă rară de cancer osos, iar familia sa a făcut o descoperire uluitoare, scrie Daily Mail. Fata a fost diagnozticată cu această boală anul trecut.

Tatăl fetei a găsit pe spatele oglinzii din camera fiicei sale la doar câteva zile de la moartea ei un mesaj scris de aceasta imediat după ce a fost diagnosticată cu boala terminală.

"Fiecare zi e specială, profită cât mai mult de ea. Te poţi îmblnăvi chiar mâine de o boală fatală", a scris tânăra.

"Ştiam că boala era foarte agresivă. Medicii au spus că nu au mai văzut aşa ceva. A luptat cât a putut, dar în cele din urmă a devenit prea slabă pentru a se mai ridica din pat", a mărturisit mama.

Mama fetei a mărturisit că mesajul secret se potriveşte perfect cu firea fetei: "E genul de lucru pe care l-ar fi făcut. Era o persoană foarte spirituală, foarte isteaţă, vorbea mereu despre lucrururi pe care eu una nu le putea pricepe".

"Când am mutat oglinda nu mi-a venit să cred. A fost cutremurător. Am început să citesc, dar a trebuit să mă opresc, era prea mult", a spus mama.

"Fericirea depinde de noi. Poate în viaţă nu este vorba despre un final fericit, poate mai mult contează povestea. Scopul vieţii este o viaţă cu scop", a mai scris tânăra în mesajul descoperit de familie.

"Nu renunţa niciodată la un scop la care te gândeşti în fiecare zi. Vreau să fiu acea fată care face ca zilele urâte să devină frumoase, cea care te va face să spui că viaţa ta s-a schimbat atunci când te-am întâlnit", a mai scris Athena.