Evenimentul Zilei > Monden > Schwarzenegger, apariție neașteptată! Va fi personajul principal într-un proiect important
Schwarzenegger, apariție neașteptată! Va fi personajul principal într-un proiect important

Schwarzenegger, apariție neașteptată! Va fi personajul principal într-un proiect important

Arnold Schwarzenegger a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el îmbrăcat ca un zeu grec. Acesta nu a dat foarte multe detalii, dar a lăsat de înțeles că se va implica într-un nou proiect, “Zeus”.

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) i-a anunțat pe internauți că pregătește un nou proiect intitulat “Zeus”. Vedeta nu a oferit multe detalii, dar postarea a pus fanii pe jar. Fostul culturist de origine austriacă a distribuit afișul noului proiect pe rețelele de socializare. În imagine, Schwarzenegger este îmbrăcat ca Zeus, o surpriză care “vine în februarie 2022”.

Peste 22 de milioane de persoane au văzut postarea, acestuia, dar Arnold a fost foarte discret în legătură cu noua colaborare. Potrivit IMDB, niciunul dintre proiectele viitoare ale actorului nu are legătură cu zeul grec. Sportivul nu povestit nici în interviurile sale despre un proiect asemănător.

Afișul promoțional ar putea fi o reclamă pentru Super Bowl, care va avea loc pe 13 februarie, dar vedeta nu a confirmat zvonurile. În 2018, o campanie publicitară asemănătoare a fost realizată pentru Super Bowl “Crocodile Dundee”, cu Danny McBride, Chris Hemsworth și alte nume grele din lumea actoriei.

Sursa: Instagram

În 2022, Schwarzenegger a planificat să apară în producția “The Legend of Conan”, o continuare a aventurilor lui Conan, dar și în “Tripleții”, o continuare a comediei “Gemenii”, cu Danny de Vito. Fanii l-au putut admira în “Terminator: Dark Fate”, apărut în 2019. Este cel de-al șaselea film al celebrei saga SF.

Era să își piardă viața

În urmă cu o săptămână, Arnold Schwarzenegger a fost protagonistul unui grav accident rutier din Los Angeles. Patru mașini au fost avariate în urma impactului, o persoană a fost rănită și adusă de urgență la spital.

Actorul se afla la volanul unui SUV la momentul accindentului. Vedeta aproape s-a răsturnat. Arnold Schwarzenegger nu a avut nevoie de ajutorul medicilor. Acesta se afla la volanul unui GMC Yukon SUV și era aproape de intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenfotd Avenue.

“În acel moment s-a lovit de o Toyota Prius, care nu a respectat semnalul semaforului. Apoi, SUV-ul s-a rostogolit peste o altă mașină.”, se arată în comunicatul Poliției.

Vedeta nu se afla singură în mașină, ci cu prietenul său, Jake Steinfeld. Cei doi fuseseră la un restaurant cu familia.