Arnold Schwarzenegger, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său

Arnold Schwarzenegger, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său

Cunoscutul actor Arnold Schwarzenegger a comentat în termeni foarte duri evenimentele de la Capitoliu

Celebrul actor american Arnold Schwarzenegger (73 de ani) a vorbit despre trecutul nazist al tatălui său. În contextul unui discurs în care a făcut apel la unitatea adresat americanilor după violenţele de la Capitoliu. Despre care a afirmat că au reprezentat o lovitură de stat pusă la cale de preşedintele Donald Trump.

Arnold Schwarzenegger, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „Am crescut înconjurat de oameni înfrânți”

Într-o înregistrare video publicată şi pe Twitter, fostul guvernator republican al Californiei, născut în Austria în 1947, a făcut o comparaţie între asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi „Noaptea de cristal” din Germania anului 1938. A fost noaptea în care naziştii au devastat case şi magazine ale evreilor.

„Miercuri, a fost Ziua de cristal aici, în Statele Unite. Am crescut înconjurat de oameni înfrânţi care beau pentru a-şi uita vinovăţia de a fi participat la cel mai rău regim din istorie. Nu am împărtăşit niciodată acest lucru în public. Dar tatăl meu venea beat acasă, o dată sau de două ori pe săptămână, ţipa, ne bătea şi o speria pe mama”, a spus Arnold Schwarzenegger.

Ne puteți urmări și pe Google News

Arnold Schwarzenegger a ajuns sus în lumea politică și a fost guvernator

Fostul culturist nu a spus explicit că tatăl său a fost nazist şi a adăugat că nu îl învinovăţeşte de acest lucru. Deoarece „tatăl meu, ca şi vecinii noştri, au fost înşelaţi de minciuni. Și ştiu până unde poate merge genul acesta de minciuni.”

„Preşedintele Trump a încercat să răstoarne rezultatul unor alegeri, şi alegeri corecte. El a încercat o lovitură de stat înşelând oamenii cu minciunile lui. Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi. Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter”, a mai spus celebrul actor. Fost politician, Arnold Schwarzenegger a ocupat și funcția de guvernator al Californiei.

sursa: Agerpres