Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, a anunțat că la vor avea loc cinci transferuri la Dinamo, în această pauză de iarnă. 

Achizițiile noastre au fost mai multe nereușite în vară. Trebuie să recunoaștem asta. Adevărata față a lui Dinamo cu Rednic va fi după perioada de pregătire. Pentru că el își va construi lotul.

Vom juca în play-out. E un sezon ratat din toate punctele de vedere. Trebuie să fim sinceri, play-off-ul este în acest moment foarte, foarte departe de noi.

Rednic trebuie să schimbe multe. Vor pleca jucătorii pentru care ne-am dat seama că existe anumite limite. Sper ca până la reunire 90-95% din lot să fie stabilit. Vin 4-5 jucători în următoarele zile. Trebuie să spălăm puțin rușinea din acest sezon.

Au toate condițiile. Au mașini de serviciu și apartamente de serviciu. Salarii bune, locul 3-4 în Liga 1. Salomao, Pesici, Gomelt au salarii mici? 9500-10.000 pe lună e puțin? Avem vitaminizare, deplasări cu avionul, condiții de antrenament foarte bune. Ce le lipsește?”, a zis Dănciulescu la Digi Sport.

 

Te-ar putea interesa și: