Evenimentul Zilei > Actualitate > SCHIMBĂRI LA VÂRFUL MAI. A fost numit un NOU SECRETAR GENERAL
SCHIMBĂRI LA VÂRFUL MAI. A fost numit un NOU SECRETAR GENERAL

SCHIMBĂRI LA VÂRFUL MAI. A fost numit un NOU SECRETAR GENERAL

După ce, ieri, a anunţat schimarea din funcţie a doi secretari de stat şi a unui subsecretar de stat, astăzi Ministerul Afacerilor Interne a anunţat şi schimbarea din funcţie a secretarului general al insituţiei. Acesta este Călin-Lucian Roșan, fost secretar general adjunct.

MAI a anunţat că, la propunerea ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, prin Decizie a Primului-ministru, Dacian Cioloș, începând cu data de 11 decembrie a.c., Călin-Lucian Roșan exercită, va exercita, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu aceeași dată, lui Călin-Lucian Roșan îi încetează exercitarea, cu caracter temporar,  a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne. 

Deciziile au fost publicate, astăzi, în Monitorul Oficial al României.

Comisarul şef de poliţie Călin-Lucian Roșan  are 39 de ani şi şi-a început cariera de poliţist în anul 1999. Până să fie numit la MAI, a fost Director al Direcției Juridice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Este căsătorit şi are un copil.