Evenimentul Zilei > Social > SCHIMBARE BOMBĂ. Codul RUTIER 2019 anunță AMENZI NOI. Ce să NU faci în trafic
SCHIMBARE BOMBĂ. Codul RUTIER 2019 anunță AMENZI NOI. Ce să NU faci în trafic

SCHIMBARE BOMBĂ. Codul RUTIER 2019 anunță AMENZI NOI. Ce să NU faci în trafic

Noul Cod Rutier anunță schimbări bombă pentru legile din trafic. Toți șoferii sunt sfătuiți să urmeze noile modificări întocmai.

Se anunță pedepse grele pentru șoferii care nu vor respecta ultimele schimbări ce se vo4r a fi implementate în noul Cod Rutier de către parlamentari.

Pedepse aspre, la fel ca în țările civilizate. Asta ar putea risca șoferii care încalcă legea. Conform noilor modificări pe care parlamentarii vor să le aducă la Codul Rutier, șoferii agresivi în trafic riscă să rămână fără permis de conducere nu mai puțin de 90 de zile.

Conform noului proiect privind modificarea Codului Rutier, şoferul vinovat de accident nu va mai primi dovadă de circulaţie şi punctele de amendă vor varia între 9 şi 20 sau suspendarea permisului pe o perioadă de trei luni de zile. Mai mult, după ce un conducător auto va avea permis suspendat pentru 15 puncte acumulate, acum se vrea modificarea pentru o a doua eventuală suspendare, la 25 de puncte.

În acelaşi timp, parlamentarii doresc să reducă amnezile pentru folosirea telefonului la volan, precum şi pentru conducerea fără centură de siguranţă. O altă discuţie luată în calcul a fost acea de semnalizare a radarelor, însă acest lucra se va relua în calcul în luna februarie a anului viitor, scrie Stirimondene.