Liderul de audienţă din weekend al Antenei 1 promite multe momente suprinzătoare şi o ruletă la fel de vorbăreaţă şi în emisiunile noi.

Adriana Trandafir a acceptat cu greu oferta

Cunoscuta actriţă Adriana Trandafir a refuzat de mai multe ori apariţia la show-ul „Te cunosc de undeva!”. „Recunosc că, de multă vreme, am fost curtată să particip la această „haiducie” și am refuzat mereu, pentru că nu am avut curajul și nici timpul necesar. Din fotoliul telespectatorului, „Te cunosc de undeva!” este o emisiune de divertisment spumoasă, amuzantă și plină de neprevăzut, cu invitaţi foarte talentaţi, speciali, care surprind mereu, dar știam cât de greu este și, mai ales, câtă muncă se află în spatele acestei emisiuni, atât din partea invitaţilor, cât și a echipei de realizatori. Se pare însă că lucrurile vin și se întâmplă atunci când trebuie și, mai ales, când le vine rândul. Participând la o altă emisiune de divertisment aici, la Antena 1, am avut o întâlnire cu toţi cei răspunzători de bunul mers al acestei emisiuni, cea mai longevivă dintre toate ţările în care s-a făcut până acum și, cu argumente foarte bine susţinute, m-au convins să spun da, să scap de toate fricile, complexele, îndoielile, neputințele și nesiguranţele mele care erau pe bună dreptate întemeiate, mai ales că sunt decana de vârstă a tuturor invitaţilor, din ediţiile de până acum”.

Gafton are o listă de personaje favorite

Anisia Gafton și-a dorit să vină la „Te cunosc de undeva!” pentru că, spune ea, „îmi place foarte mult emisiunea și pentru că, da, pot să imit”. Nu-i este frică de nimic și și-a făcut deja o listă cu personajele care speră să-i pice la ruletă. „Mi-ar plăcea să le imit pe Maria Tănase, Mădălina Manole, Marilyn Monroe, Sofia Vicoveanca, Duffy, Ruby, Bonnie Tayler sau Marina Voica. De asemenea, mă bucur că echipa este foarte unită și frumoasă, iar concurenții foarte prietenoși. Practic mergi acolo ca în vacanță, să te distrezi. Sunt fericită și cred că am avut noroc să fac parte din echipa aceasta” spune actrița de stand-up comedy

Lista completă a vedetelor

Lidia Buble Adriana Trandafir Ramona Bădescu Anisia Gafton Julie Mayaya CRBL Cezar Ouatu Alin Pascal Sebastian Muntean