Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene terifiante la Brașov. Un bărbat a murit cu fata în brațe. Sinucidere sau crimă?
Scene terifiante la Brașov. Un bărbat a murit cu fata în brațe. Sinucidere sau crimă?

Scene terifiante la Brașov. Un bărbat a murit cu fata în brațe. Sinucidere sau crimă?

Caz controversat la Brașov. Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Brașov a murit, joi dimineața, după ce ar fi căzut la etajul 10 al unui bloc, ținându-și în brațe copila de câteva luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Potrivit reprezentanților Poliției Brașov, tragedia s-a produs pe Strada Carpaților din oraș. „Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc”, au transmis sursele citate.

La rândul lor, reprezentanții ISU Brașov au precizat că cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea 37 de ani, iar fetița aproximativ cinci luni.

Polițiștii au deschis o anchetă. Primele cercetări arată că bărbatul, din nu se știe ce motive, s-ar fi sinucis, însă nu este singura variantă luată în calcul de organele de anchetă. „Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața”, a precizat mr. Ciprian Sfreja, reprezentant ISU Brașov.