Evenimentul ZileiActualitateScene șocante în București. Polițiștii de la Rutieră au intervenit de urgență

Scene șocante în București. Polițiștii de la Rutieră au intervenit de urgență

Scene șocante în București. Polițiștii de la Rutieră au intervenit de urgență
Un bărbat a fost reținut în această seara, în zona Pieței Unirii din București, după ce a amenințat mai multe persoane cu un cuțit, cu o lamă de 30 de centimetri.

Trecătorii au intrat în panică, după ce au văzut că un bărbat fuge după ei cu un cuțit. La fața locului, au intervenit urgent doi polițiști de la Brigada Poliției Rutiere București. Potrivit lui Cosmin Andreica, de la Sindicatul Europol, în momentul în care bărbatul a văzut polițiștii că fugeau spre el, a încercat să își taie venele. ”Incidentul a avut loc în jurul orei 19. Un bărbat a amenințat mai multe persoane dar nu a reușit să rănească pe nimeni, datorită intervenției prompte a polițiștilor. În momentul în care a văzut polițiștii, bărbatul s-a automutilat, și-a tăiat venele”, a spus Andreica.

Agresorul a fost identificat și s-a descoperit că este un om al străzii, care are grave probleme psihice. ”Persoana a fost preluată de un echipaj al ambulanței, urmând să fie internat la psihiatrie. Din cauza prevederilor legale, în maxim două săptămâni îl vom revedea pe stradă. Legislația și autoritățile nu sunt pregătite să facă față acestui fenomen, iar după aceste persoane sunt externate, nimeni nu se mai interesează de ele”, a mai spus Andreica.


Accesează: