Ajunsă vedetă peste noapte, Vulpița din Blăgești s-a supărat pe soacră, pe soț și pe moderatoarea de la Acces Direct. Vineri, tânăra a făcut un circ de nedescris. Ea a reușit să o enerveze maxim pe Mirela Vaida, cu comportamentul său.

Așa de tare, încât aceasta a scos-o afară din platou. Soția lui Viorel i-a adresat soacrei sale cuvinte grele, în direct, dar între timp și-a dat seama cât de mult a greșit și spune că regretă sincer cele întâmplate.

”Am fost foarte nervoasă. I-am spus soacrei mele niște vorbe pe care nu trebuia să le spun. Mă enervase că cică mi-am pierdut portofelul. Ba o strigat unul după mine. M-a provocat și de asta am sărit și eu un pic cu gura. Știu că nu trebuia. Vreau să-mi cer iertare de la mama soacră că i-am greșit, că nu trebuia să mă reped cu gura la ea în emisiune și-mi pare nespus de rău. Totuși e mama lui Viorel și îmi crește fetița.

Îmi pare rău pentru amândoi că m-au ținut în curte la ei. Mamă soacră, iartă-mă, îmi pare rău că ți-am greșit. Și ție, tată socrule. Îmi pare foarte rău. N-am să mai fac așa ceva, n-am să mai greșesc. N-am să mai fiu cu gura chiar așa mare să mai răspund. Nu mi-am dat seama de cele spuse. Îmi recunosc vina și îmi pare foarte rău”, a spus Vulpița, la Acces Direct.

Noua vedetă de televiziune  și-a cerut scuze și de la gazda emisiunii care a făcut-o celebră. ”Vreau să îmi cer scuze și de la doamna Mirela. Îmi pare rău, doamna Mirela. Nu trebuia să reacționez chiar așa, nu trebuia să sar și eu cu gura la soacră-mea. Îmi recunosc foarte mult vina. Eram prea nervoasă și nu trebuia să reacționez așa. De acum încolo voi fi atentă la ce voi spune, doamna Mirela” , a mai spus Veronica Stegaru.

Sursa: Cancan.ro