Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene incredibile la un liceu de muzică. Gestul a scandalizat Timișoara
Scene incredibile la un liceu de muzică. Gestul a scandalizat Timișoara

Scene incredibile la un liceu de muzică. Gestul a scandalizat Timișoara

Panică la Liceul de Muzică din Timișoara, după ce o fetiță a fost abordată în toaleta școlii de un necunoscut care și-a dat pantalonii jos, expunându-și organele sexuale.

UPDATE. Bărbatul filmat miercuri în incinta Colegiului Național de Artă ”Ion Vidu” din Timișoara în timp ce intră în toaleta fetelor (unde, câteva minute mai târziu, și-a dat pantalonii jos în fața unei fetițe) s-a predat, joi, poliției. Acesta are 29 de ani.

”Cu privire la evenimentul ce a avut loc în cursul zilei de ieri, prin care polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unități școlare din Timișoara, ulterior stabilindu-se că ar fi intrat în contact cu o fetiță de clasa I, vă aducem la cunoștință că un bărbat de 29 de ani s-a prezentat la Secția 2 de politie. În urma finalizării cercetărilor, vom reveni cu detalii”, au transmis reprezentanții IPJ Timis.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Polițiștii din Timișoara sunt în alertă și caută un onanist care a ajuns, fără ca paza școlii să sesizeze, în toaleta fetelor de la Colegiul Național de Artă ”Ion Vidu” din oraș.

Miercuri, în jurul orei 11,00, polițiștii timișoreni au fost sesizați de întâmplare. Sursele EVZ arată că o elevă din clasa I, care s-a cerut la toaletă în timpul uneia din ore, a fost abordată de un bărbat necunoscut în toaletă. Acesta și-a dat pantalonii jos în fața ei, arătându-i organele genitale. Speriată, copila a relatat incidentul învățătoarei, care a sunat imediat la Poliție.

Imediat după incident, bărbatul a dispărut, nici  la ieșirea din unitatea de învățământ nefiind observat de paznici.

În acest moment polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Timișoara fac  cercetări pentru a-l identifica pe bărbat. Imagini cu bărbatul au fost surprinse de camerele de supraveghere din unitatea de învățământ.