UPDATE. Jocul va fi reluat la 21:30. Se vor disputa cele 4 minute rămase din prima parte a meciului, apoi vor fi 5 minute de pauză și partida se va relua.

UPDATE. Vin vești bune de la spitalul unde a fost dus Christian Eriksen. Jucătorul poate comunica și este în afara oricărui pericol.

Între timp, au apărut și primele imagini cu Christian Eriksen

Christian Eriksen a fost transportat de urgență la spital. Jucătorul a fost transportat la mașină pe targă, dar se pare că trecuse peste șocul puternic. UEFA a lansat un mesaj prin care susține că jucătorul este stabil, iar decizia în privința meciului va fi luată la 20:45, ora României. 

 

UPDATE. Drama lui Christian Eriksen i-a obligat pe observatorii UEFA să amâne meciul dintre Danemarca și Finlanda.

UPDATE. Christian Eriksen a  fost scos de pe teren pe targă, acoperit de jucători cu mai multe pături pentru ca nimeni să nu surprindă momentul dramatic. 

UPDATE. Medicii încearcă, în continuare, resuscitarea lui Christian Eriksen chiar pe gazon. Jucătorii au făcut un scut de protecție pentru ca momentul dramatic să nu fie surprins de camerele TV. De menționat că nicio televiziune nu își îndreaptă camerele TV către locul unde se desfășoară drama.

kristian eriksen euro 2020
Kristian Eriksen s-a prăbușit pe gazon la EURO 2020, în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda

Momente incredibile la EURO 2020, la meciul dintre Danemarca și Finlanda. Christian Eriksen, vedeta danezilor, s-a prăbușit brusc pe gazon, în timp ce se îndrepta către minge.

Jucătorii au intervenit de urgență, dar Eriksen este în acest moment inert pe gazon. Medicii au adus inclusiv defibrilatorul pe teren.