Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene de groază pe Autostrada Soarelui. Trafic blocat după ce o mașină a luat foc
Scene de groază pe Autostrada Soarelui. Trafic blocat după ce o mașină a luat foc

Scene de groază pe Autostrada Soarelui. Trafic blocat după ce o mașină a luat foc

Un autoturism a luat foc, pe sensul de mers spre București, la limita județelor Constanța și Ialomița, iar intervenția pompierilor a obligat autoritățile să restricționeze traficul pentru câteva ore, rezultând astfel un blocaj de câteva zeci de kilometri.

Potrivit primelor informații furnizate de corespondenta EvZ, Feri Predescu, autoturismul a luat foc în mers, pasagerii reușind să coboare la timp și să se pună la adăpost. De la mașină, focul s-a extins la vegetația uscată de pe marginea drumului, fiind necesară suplimentarea echipelor de pompieri cu o serie de autospecialele de la Fetești.

Traficul a fost oprit pentru câteva ore pentru a facilita intervenția pompierilor, dar în acest moment lucruri au reintrat în normal.7

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pentru a permite unei autospeciale I.S.U. să stingă un autoturism care arde în banda de urgenţă, traficul pe sensul către capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, a fost oprit, la kilometrul 152(localitatea Feteşti).În urma evenimentului nu au fost victime. ”, se arată în comunicatul Info Trafic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: