Mai mulți câini au fost împușcați noaptea trecută în Orăștie, pe strada Mureșului. Strada se găsește în apropierea unei biserici și a unui loc de joacă pentru copii. Imaginile de groază au fost postate pe rețele de socializare, iar oamenii au luat atitudine imediat.

”Cu ce drept a folosit arma asupra acelor căței? Oare, mai nou, cei care dețin arme le pot folosi chiar în halul ăsta, pe niște câini care cu siguranță nu aveau treabă cu el?”, scrie Flavius Florin. Oamenii au cerut de urgență intervenția poliției.

”Și psihopatul umblă liber pe străzi? Poliția Locală ce face? Trăim într o țară de barbari, oameni răi și fără suflet! Foarte trist”, arată Simona Medrea, altă internaută, citată de Hunedoara Liberă.

”Astăzi a fost depusă o sesizare la sediul Poliției Orăștie, de către Direcția Poliției Locale a primăriei municipiului, privind posibila ucidere a doi câini. Colegii mei fac în acest moment verificări pentru a stabili dacă e vorba de o faptă referitoare la cruzime împotriva animalelor”, a declatat pentru EVZ, Laura Năstase, reprezentanta Poliției Hunedoara.

Sursa foto: Vali Florin