Invitat la B 1 TV, fostul premier a fost clar şi a comunicat miecuri seara că a luat de foarte mult timp o decizie în acest sens.

“Nu mă tentează funcţia de preşedinte la PRU. Nu mă tentează. Nu mă tentează funcţia de preşedinte al PLa SD înainte de a primi decizia justiţiei care să arate că nu am făcut nimic acum 100 de ani… Nu este ok să fac asta şi să am termene. Ce fac? Iau tot partidul cu mine. Dorinţa de a rămâne la PSD poate fi până la momentul în care antrenorii iau decizia că nu mai sunt bun. Când a fost nevoie de mine la locale, a fluierat antrenorul, m-am dus, a fost bine, iar pe urmă m-am întors iarăşi în tribune. La Gorj oamenii mi-au cerut sprijinul şi o să-i ajut din PSD”, a declarat Ponta.

Un singur lucru m-a supărat la Cioloş: ştie perfect că banii încasaţi de la UE anul ăsta au fost încasaţi pe lucrările efectuate până în 2015. Faptul că a spus minciuna că a luat 2,9 miliarde. Domne, nu ai luat nimic. Vreau să ştie de la mine, acum, că în 2017 va lua 0 euro… Politic, o să-mi spun părerea după 2017 şi cât oamenii mă mai ascultă, o s-o spun”, a susţinut Ponta.