Evenimentul Zilei > Justitie > SCAPĂ PATRONII de la clubul COLECTIV, dar DECIZIA instanţei NU ESTE DEFINITIVĂ. Care vor fi reacţiile victimelor şi ale rudelor?
SCAPĂ PATRONII de la clubul COLECTIV, dar DECIZIA instanţei NU ESTE DEFINITIVĂ. Care vor fi reacţiile victimelor şi ale rudelor?

SCAPĂ PATRONII de la clubul COLECTIV, dar DECIZIA instanţei NU ESTE DEFINITIVĂ. Care vor fi reacţiile victimelor şi ale rudelor?

Instanţa a dat luni o decizie favorabilă celor trei patroni de la clubul Colectiv, Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu.

Judecătoria sectorului 4 a respins cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu pentru cei trei, aceștia urmând să fie cercetați în libertate sub control judiciar.

Decizia nu este însă definitivă, iar procurorii o pot contesta la Tribunalul București, conform Agerpres.

Magistraţii au revocat măsura arestului la domiciliu și pentru reprezentanții firmei de artificii, Daniela Niță, Cristian Niță și Viorel Zaharia, care vor fi cercetați și sub control judiciar.

Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu sunt cercetați penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind eliberați din arest preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2015.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: