Evenimentul Zilei > Politica > Scandalul publicării datelor. Când va fi chemat Vlad Voiculescu la audieri
Scandalul publicării datelor. Când va fi chemat Vlad Voiculescu la audieri

Scandalul publicării datelor. Când va fi chemat Vlad Voiculescu la audieri

Nelu Tătaru, întrebat dacă Vlad Voiculescu va fi chemat la Comisia de sănătate: După ce Corpul de Control al premierului va termina controlul, vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm.

Când va fi chemat Vlad Voiculescu la audieri. Scandalul publicării datelor.

Întrebat marţi, când întenţionează să îl cheme pe Vlad Voiculescu la comisie în legătură cu acele date despre pandemie publicate de către Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru a răspuns: „Nu am avut sesizări în acest sens, dar este Corpul de control al premierului la Ministerul Sănătăţii, după ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie.

Un minister îşi desfăşoară activitatea în cadrul unui Guvern, dacă acest minister a avut girul Guvernului sau nu, vom afla. În acest sens vom face şi noi solicitare de a-l chema la comisie”.

El a mai fost întrebat dacă un consilier onorific al unui ministru poate avea acces la anumite baze de date sau la parole care aparţin secretarului de stat, Tătaru afirmând că „un consilier onorific are alte atribuţii în fişa postului”.