Oamenii legii vor răspunde întrebărilor unui secretar de stat al MAI. Se vrea astfel să se stabilească dacă aceștia au acționat corect, dat fiind faptul că l-au contact pe pedofilul olandez, iar cu ajutorul informațiilor transmise de acesta, anume istoricul din Google Maps, au reușit să stabilească prin ce locuri a trecut.

 

Părinții și unul dintre frații Adrianei Feraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost răpită și ucisă de pedofilul olandez, sunt convinși că suspectul este în viață și că sinuciderea reprezintă, de fapt, o pistă falsă.

Aceștia susțin că pista sinuciderii are drept miză clasarea anchetei care ar crea tensiuni diplomatice.

 

În acest sens, fratele Adrianei vrea să plece în Olanda pentru a se convinge că probele procurorilor olandezi coincid cu cele descoperite de autoritățile române în mașina pe care pedofilul a închiriat-o, potrivit România TV.

 

 

Colegii de clasă ai Mihaelei Adriana Feraru i-au adus, ieri, un ultim omagiu.
Elevii școlii de la care a plecat micuța și care ar fi fost ultimii care au văzut-o în viață au venit împreună cu profesorii lor și au depus flori și lumânări la casa colegei lor.

 

Mihaela a dispărut vineri după amiază, după ce a plecat de la școală, ea fiind găsită la mai bine de două zile după dispariție. Fetiță era moartă și avea urme de violență pe corp.