Evenimentul Zilei > Sport > Scandalul anului în fotbal. Campioana României, exclusă de tot? Mesajul transmis de FIFA
Scandalul anului în fotbal. Campioana României, exclusă de tot? Mesajul transmis de FIFA

Scandalul anului în fotbal. Campioana României, exclusă de tot? Mesajul transmis de FIFA

CFR Cluj se află din nou în mijlocul unui scandal imens. Fostul ei jucător, Ronny, a declarat că apelat cu ajutorul avocaților săi la FIFA, pentru a lămuri o neînțelegere mai veche, care i-ar putea costa pe patronii echipei retrogradarea.

CFR Cluj, aflată acum în cantonament în Spania, acaparează întreaga atenție la acest început de an. După ce l-au convins pe Alexandru Chipciu (30 de ani) cu un contract valabil doi ani și jumătate și cu un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro, acum șefii grupării din Gruia sunt iar în prim plan, dar din cauza unui scandal.

Brazilianul Ronny, fost fotbalist al celor de la CFR Cluj, accidentat foarte grav într-un meci cu Rapid când a suferit ruptură de ligamente încrucișate, susține că are de recuperat suma de 90.000 de euro de la campioana României.

Din diferite motive necunoscute, acesta nu s-ar fi înțeles cu fosta sa echipă, așa că a apelat la avocații săi pentru a lua legătura cu oficialii de la FIFA pentru a i se face dreptate. Acum, acesta susține că CFR Cluj riscă retrogradarea și chiar mai mult decât atât, excluderea din cupele europene.

„De la FIFA ni s-a spus clar, mie și avocatului, că echipa riscă să fie retrogradată și să nu mai joace în cupele europene. OK, nu se va întâmpla asta imediat., fiindcă vor merge la TAS, dar nu mai bine își onorează datoriile față de mine?! E bătaie de joc! Nu voi renunța niciodată!”, a spus Ronny, conform Digisport.