Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL URIAȘ. Patronul a intrat în vestiar: „Băi, nenorociților, ați ajuns voi să mă dați pe mine în primire?”
SCANDAL URIAȘ. Patronul a intrat în vestiar: „Băi, nenorociților, ați ajuns voi să mă dați pe mine în primire?”

SCANDAL URIAȘ. Patronul a intrat în vestiar: „Băi, nenorociților, ați ajuns voi să mă dați pe mine în primire?”

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a făcut o criză de nervi, după ce jucătorii au povestit în presă că le-au fost tăiate primele pentru calificarea în play-off.

După înfrângerea suferită de Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, scor 0-1 pe terenul celor de la CS „U” Craiova, patronul Ioan Niculae a decis să nu le mai acorde jucătorilor prima pentru victoria cu Dinamo (1.500 de euro) și calificarea în play-off (5.000 de euro). La câteva zile după această hotărâre, enervat pentru că fotbaliștii au povestit pentru „Gazeta Sporturilor” evenimentele petrecute la campioana României din 2016, Niculae a intrat în vestiar și a răbufnit.

„Băi, nenorociților ați ajuns voi să mă dați pe mine în primire pe la ziare?! Bă, eu aici sunt patron, eu fac ce vreau cu voi. Nu vă convine plecați toți în p..a mea d-aici, că vin alții", ar fi spus omul de afaceri, conform unui angajat al clubului, care a vorbit cu ziariștii de la GSP.