Scandal: Religia la BAC. Hai Live cu Robert Turcescu

Scandal: Religia la BAC. Hai Live cu Robert Turcescu Sursa: EVZ

Cultele religioase cer ca Religia să poată fi aleasă ca disciplină de examen la Bacalaureat, la fel ca alte materii din trunchiul comun.

Reprezentanții a 13 culte religioase recunoscute de statul român au trimis o adresă la Ministerul Educației în care fac această solicitare. De aici încep dialogul Bogdan Comaroni, Tavi Hoandră și Robert Turcescu într-un nou podcast HAI Live! în care se discuta si despre solicitarea cultelor ca diversitatea de gen să nu mai fie definită în proiectul legii învățământului, iar profesorii să nu mai fie obligați să o promoveze.

Discuțiile dintre cei trei jurnaliști merg insa și spre subiectele explozive din actualitatea financiară si politică, de la prăbușirea băncilor americane, la războiul din Ucraina.

HAI Live!, de la 12.00, pe canalul de YouTube HAI România și pe pagina de Facebook evz.ro pentru podcastul de maximă audiență în formula Comaroni-Hoandra-Turcescu. Aici trebuie să fii!

Ne puteți urmări și pe Google News

Vânătoarea de spioni

Este o mărturie unică! Autorul acestei cărți, col (SRI) Ioan Burdulea este un fost ofițer de informații care înainte de 1989 a făcut parte din unitatea specială dedicată urmăririi spionilor sovietici. Celebra unitate anti-KGB, UM 0110 a fost creată de Nicolae Ceaușescu pentru a ține sub control agentura sovieticilor. În amintirile sale despre românii recrutați de serviciul de informații sovietice veți găsi cazuri celebre, de la generalul Nicolae Militaru, primul ministru al Apărării după 1989, la generalul Ștefan Kostyal, singurul general arestat și închis pentru colaborare cu GRU. Plus alte lucruri neștiute!

Carte recomandată de Evenimentul Istoric

CUMPĂRĂ CARTEA – CLICK AICI