Evenimentul ZileiPoliticaSCANDAL pe ÎNREGISTRĂRILE lui Adrian Țuțuianu. Antena 3 în dă în judecată. Despăgubiri de milioane de euro

SCANDAL pe ÎNREGISTRĂRILE lui Adrian Țuțuianu. Antena 3 în dă în judecată. Despăgubiri de milioane de euro

SCANDAL pe ÎNREGISTRĂRILE lui Adrian Țuțuianu. Antena 3 în dă în judecată. Despăgubiri de milioane de euro
După ce vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu a făcut public niște înregistrări ale unor ședințe ale PSD Dâmbovița în care acesta susținea în fața colegilor că postului de știri i s-ar fi plătit 2 milioane de EURO publicitate pentru protejarea intereselor guvernului și ale conducerii PSD, postul de televiziune Antena 3 a luat decizia de face plângere penală împotriva deputatului PSD și de a-l da în judecată pentru calomnie.

Potrivit Antena3 a negat orice afirmație făcută în acest sens de Adrian Țuțuianu, potrivit www.stiripesurse.ro

 „Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro.

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză.

În virtuatea dreptului la o corectă informare, postul nostru de televiziune solicită tuturor celor care au mediatizat alegațiile domnului Adrian Țuțuianu să publice, în egală măsură,  precizările postului nostru de televiziune”, se spune într-un comunicat prezentat de postul de televiziune.

 


Accesează: