Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL MONSTRU în muzica românească! Acuzații de MAHALA: „Un țăran cu freză și cu patru clase”
SCANDAL MONSTRU în muzica românească! Acuzații de MAHALA: „Un țăran cu freză și cu patru clase”

SCANDAL MONSTRU în muzica românească! Acuzații de MAHALA: „Un țăran cu freză și cu patru clase”

Scena muzicii populare din România s-a cutremurat, în urma acuzațiilor fără precedent lansate de un artist.

Gheorghe Turda, în vârstă de 69 de ani este extrem de supărat pe Lupu Rednic pentru că acesta, în calitate de organizator al spectacolului aniversar „Ciocârlia 70”, nu l-a invitat la eveniment.

Speectacolul va avea loc pe 23 noiembrie , la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

Gheorghe Turda l-a acuzat pe Rednic că este „incompetent profesional” spunând că este „un țăran cu 4 clase”

”Cer de urgenta d-nei ministru Carmen Dan (n.r. Ansamblul Ciocarlia se afla sub tutela Centrului Cultural al MAI) destituirea lui Lupu Rednic, pentru incompetenta lui profesionala! El isi bate joc de Ansamblul Ciocarlia creat de Gheorghe Turda. Daca nu, merg la Presedintie! Un taran cu freza, un taran cu 4 clase la carma 'Ciocarlie', nu stie o nota pe portativ. 'Ciocarlia' e un brand, nu e pensiune turistica. El si-a dat doctoratul in turism. Cum e posibil, un amator, sa conduca un ansamblu?

El a refuzat sa colaboreze cu Ansamblul Ciocarlia cand eram eu acolo, iar acum a ajuns seful «Ciocarliei» reinfiintata de mine dupa ‘89. Tocmai eu, care am reinfiintat 'Ciocarlia', sa nu fiu pe afisul spectacolului aniversar? Nici Gheorghe Zamfir nu este pe afis, si nici Dumitru Zamfira si multi alti colegi de-ai mei”, a spus, pentru Click!, Gheorghe Turda.