Scandal mondial în urma spectacolul demonic. Blasfemia de la San Remo

Scandal mondial în urma spectacolul demonic. Blasfemia de la San Remo

Exorciștii catolici îi acuză pe organizatorii festivalului de la Sanremo și pe artiștii Achille Lauro și Fiorello că „spectacolele” prezentate la ediția de anul acesta sunt o blasfemie la adresa credinței creștine.

Scandal mondial în urma spectacolul demonic! A 71-a ediție a celui mai important concurs italian de muzică s-a transformat într-un scadal uriaș. Reprezentanții Asociației Internaționale a Exorciștilor, singurul organism recunoscut oficial de Vatican, protestează vehement cu privire la „spectacolele” artiștilor Achille Lauro și Fiorello.

Scandal mondial în urma spectacolul demonic!

„În timp ce omenirea trece printr-o perioadă marcată de durere din cauza pandemiei, pe scena Ariston a fost atins un nivel cu adevărat inacceptabil de profanare, blasfemie și dispreț la adresa credinței catolice”.

Umilința supremă pentru Biden! Arhitectul diplomației SUA îl pune la colț

Asociația susține, de asemenea, că spectacolele „au afectat sensibilitatea și credința a milioane de italieni și a credincioșilor din toată lumea”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anul acesta, potrivit exorcițtilor, a avut loc „o adevărată escaladare, de la transgresiunea extremă la extremismul„ plăcerii ”, toate transmise prin imagini, simboluri și texte unde sacrul, și chiar un „sentiment fals religios”, și demonicul se amestecă ”.

Scandal mondial în urma spectacolul demonic! Bătaie de joc la adresa simbolurilor creștine

Referindu-se la „reprezentația” lui Achille Lauro, difuzatăîn a doua seară a Festivalului, exorciștii i-au reproșat acestuia „deghizarea ireverențioasă”. E vorba de faptul că ținuta de scenă a acestuia voia să copieze „ unele dintre cele mai sacre imagini pentru credincioșii ceștini; de la coroana de spini a lui Hristos, până la Sfânta Sa Inimă, și Fecioara Maria".

Pentru exorciști, spectacolul a avut „obiectivul de a ofensa, răni și insulta intenționat sentimentul religios al celor care își trăiesc credința fără a recurge la strategii de ură în apărarea ei".

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?

Fără să se ferească de cuvinte, exorciștii au catalogat spectacolele de la San Remo drept „un mod cinic și crud de a exploata credința creștină pentru a face un spectacol, a obține succes și a câștiga bani. În calitate de creștini nu putem rămâne pur și simplu „fără cuvinte”. Avem datoria să facem publice dezaprobarea și indignarea noastră. ”.

Scandal mondial în urma spectacolul demonic! Catolicii se mobilizează

De aceeași părere este și monseniorul Antonio Suetta, episcopul eparhiei Ventimiglia-Sanremo.

Prin intermediul site-ului web al eparhiei, episcopul și-a exprimat și el indignare. „În urma numeroaselor dovezi de indignare justă și a protestelor cu privire la ocaziile lipsă de respect, luare în derâdere și a demonstrațiilor hulitoare împotriva credinței creștine, a Bisericii Catolice și a credincioșilor, expuse în forme vulgare și jignitoare, episcopul spune că a simțit că e datoria sa să intervină și să-și exprime nemulțumirea.

Spectacolul în care Rosario Fiorello a purtat o coroană de spini face și obiectul unei plângeri penale pcare va fi, probabil, depusă la Parchetului din Verona. Inițiativa îi aparține managerului național al organizației Circolo Christus Rex-Traditio, notează Il Giornale.

Războiul din Golf este iminent! SUA și UE se tem că nu-l mai pot opri!