Evenimentul Zilei > Politica > Scandal la PSD Arad. Fifor a dat tot din casă. Acuzațiile i-ar putea îngropa cariera
Scandal la PSD Arad. Fifor a dat tot din casă. Acuzațiile i-ar putea îngropa cariera

Scandal la PSD Arad. Fifor a dat tot din casă. Acuzațiile i-ar putea îngropa cariera

Ședința pentru alegerea liderului filialei PSD Arad, care a avut loc vineri, s-a transformat într-un motiv de scandal în toată regula.

Dorel Căprar, liderul PSD Arad, inculpat într-un dosar de corupţie, vrea să fie reales la şefia filialei, în ciuda faptului că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut să facă un pas în spate până se soluţionează lipsa de principii.

De asemenea, deputatul PSD, Florin Tripa, afirmă că liberalul Gheorghe Falcă și-a jucat, vineri seara, „cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad”, unde au avut loc alegeri.

Fostul ministru Mihai Fifor a ieșit și el la rampă și acuză că PSD Arad s-a transformat într-un satelit al PDL-ului lui Falcă.

„Buna dimineata, oameni buni!

Concluzia dupa ziua de ieri…Mai rau de atat, probabil ca nu se poate. Zona in care a fost dusa organizatia PSD Arad, dupa pseudo-conferinta de ieri, este dovada clara a incapacitatii structurale a celor care inca o conduc de a intelege dimensiunea dezastrului.

De aici si lipsa oricarei sanse reale de reformare, care sa poata genera o oferta, fie ea minimala, pe piata politica aradeana, intr-un an electoral extrem de complicat.

Poza zilei de ieri ne-a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca PSD Arad a fost transformat, din pacate, in ultimii ani, pe baza unor interese personale marunte si a unor intelegeri sulfuroase, intr-un satelit al PDL-ului lui Falca.

Buna-credinta si eforturile absolut remarcabile ale simplilor membri de partid, oameni extraordinari, nu aveau cum sa suplineasca tradarea liderului.

Iar rezultatele electorale, vreme de 10 ani, cu sincopa 2016, sunt poate cea mai buna radiografie a unei organizatii decredibilizata sistematic si tradata cu buna stiinta.

Solutii? Exista. Si mergem mai departe, pentru oamenii minunati si valorosi ai PSD Arad, pentru primarii, viceprimarii, consilierii nostri, pentru membrii si simpatizantii nostri, captivi in constructia toxica a unui grup de interese. Pentru valorile social-democrate in care cred cu tarie. Si, mai ales, pentru aradeni.

Impreuna suntem puternici! Pentru Arad!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook