Evenimentul Zilei > International > Scandal la Casa Albă! O mare actriță dezvăluie că Donald Trump a invitat-o în oraș
Scandal la Casa Albă! O mare actriță dezvăluie că Donald Trump a invitat-o în oraș

Scandal la Casa Albă! O mare actriță dezvăluie că Donald Trump a invitat-o în oraș

Simpatica actriță britanică Emma Thompson a dezvăluit că a fost invitată în oraș de Donald Trump, potrivit unor extrase dintr-un interviu care va fi dat publicităţii vineri.

Thompson a vorbit în acest interviu despre telefonul neaşteptat pe care l-a primit în rulota sa în 1998, în timp ce lucra la filmul "Primary Colors", în mod ironic un film despre campania prezidenţială a lui Bill Clinton. 

Telefonul acela nu mai sunase niciodată, iar actriţa a povestit că a fost la fel de surprinsă să-l audă sunând cum ar fi fost "dacă un elan ar fi intrat în rulotă".  Când a ridicat receptorul, persoana care a telefonat a spus: "Bună, sunt Donald Trump" . 

Emma Thompson, care a spus că nu-l întâlnise până atunci pe Trump în persoană, l-a întrebat de ce i-a telefonat.  Actualul preşedinte al SUA a răspuns: "Mă întreb dacă pot să-ţi ofer cazare într-unul dintre turnurile Trump. Sunt foarte confortabile". 

Când actriţa s-a interesat de ce-i face această ofertă, Trump ar fi răspuns: "Cred că ne-am înţelege foarte bine. Poate am putea să luăm cina împreună o dată". Ema nu a onorat niciodată invitația, anunță Agerpres.