Evenimentul Zilei > Sport > Scandal între doi foști mari fotbaliști: „Unicul lui scop e să se bage în seamă”
Scandal între doi foști mari fotbaliști: „Unicul lui scop e să se bage în seamă”

Scandal între doi foști mari fotbaliști: „Unicul lui scop e să se bage în seamă”

Mircea Rednic i-a răspuns fostului internațional Ionel Ganea, care acuzase că fiul său n-a fost băgat în seamă la Dinamo

Ionel Ganea l-a acuzat pe Mircea Rednic că impunea jucători la Dinamo, doar dacă aceștia semnau contracte de reprezentare cu Luana, fiica tehnicianului. „Ganezul” a povestit că a fost în Ștefan cel Mare cu fiul său, George, dar n-a fost băgat în seamă de nimeni. Ulterior, atacantul a ajuns la FC Viitorul.

„Am fost la Dinamo cu fiul meu, dar n-am mai fost doriţi acolo, nu prea are rost să vorbesc despre acest club. Acolo conduce doar Negoiţă, care îi bagă pe alţii la înaintare. Nici eu, nici băiatul meu nu am fost interesanţi pentru ei. Fiul meu e profesionist, îşi face treaba pentru echipa unde joacă. Ştiţi bine cine a fost acolo. Orice transfer se face prin fata lui Mircea Rednic”, a spus Ganea.

Mircea Rednic i-a replicat lui Ganea și a încercat să demonteze acuzațiile.

„Legat de ce a declarat Ionel Ganea, nu este nimic adevărat, pentru că în ultimul meu mandat nu s-a luat în calcul venirea lui George Ganea la Dinamo. Iar dacă a vorbit la Dinamo, în niciun caz nu a vorbit cu mine. Asta, că nu ajungi la Dinamo dacă nu semnezi cu fiica mea, este o aberaţie! Niciun jucător sosit la Dinamo nu este impresariat de Luana. Am mai declarat asta de «n» ori şi se poate verifica.

Singurul contact cu Ganea a fost când eram la Mouscron şi el m-a sunat ca să mă roage să-l iau pe băiatul lui acolo, dar nu s-a finalizat, pentru că George Ganea s-a accidentat. Înţeleg că este euforic după golul marcat de fiul său, dar asta nu trebuie să fie un prilej să apărem în presă cu declaraţii neadevărate cu unicul scop de a se băga în seamă”, a spus Rednic la Telekom Sport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: