De data aceasta, Marian Godină scrie că este nevoie de o schimbare la nivelul întregii Românii, postând și un clip sugestiv în care a fost implicat un consilier al Camerei Deputaților. Acesta ar fi încercat să îi „intimideze” pe polițiști atunci când a fost oprit în trafic, încercând să fie mai presus de lege.

„România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a fost mesajul postat, în mediul online, de Marian Godină.

„Hai că-ți arăt eu!”

Bărbatul în cauză – Lucian Radulescu, director adjunct la CSM Ploiesti si consilier în Camera Deputaților – a dorit să le demonstreze poițiștilor că este mult mai „puternic” decât ei. Și a mers, imediat, la mașina personală pentru a scoate ceva din portofel. Iar dialogul este, într-adevăr, halucinant.

„– Ce să îmi arătați?

– Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine, spune bărbatul după ce arată legitimația de consilier în Camera Deputaților.

– Încerci cu mine de-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Deci jur…

– De ce puneți mâna pe mine, întreabă polițistul.

– Hai, dă-i drumul și dă amendă. Hai că-ți arăt eu!

– Ce să-mi arătați, domnule? Aveți un indicator, acolo, cu oprirea interzisă…

– Dă-te-n… nu te mai lua de mine!”

Marian Godină a transmis și un alt mesaj dur pe pagina sa de socializare, referindu-se la „cazul Caracal”.

„Alături de Gheorghe Dincă și de individul care a preluat apelul de la 112, mi-aș dori să-i văd în aceeași celulă și pe cei care l-au pus pe Garcea să relaționeze cu persoane aflate în situatii de urgență.

Între timp, sindicatul ăla care a dat în judecată Paraziții, ar putea avea decența să își retragă acțiunea”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook, potrivit cancan

FOTO

Te-ar putea interesa și: