Evenimentul Zilei > Politica > Scandal în PNL Botoșani. Florin Țurcanu, mesaj pentru vechiul PDL: „Doar mort vor scăpa de mine”
Scandal în PNL Botoșani. Florin Țurcanu, mesaj pentru vechiul PDL: „Doar mort vor scăpa de mine”

Scandal în PNL Botoșani. Florin Țurcanu, mesaj pentru vechiul PDL: „Doar mort vor scăpa de mine”

Co-președintele PNL Botoșani, Florin Țurcanu a adresat un mesaj dur pentru colegii săi din vechiul PDL. El le-a transmis acestora că nu vor scăpa de el și că trebuie să facă echipă în jurul său.

"Este clar că plăcerea asta este din interiorul marelui PNL, de a crea scandalul artificial, cu gândul că Țurcanu poate-poate. Le transmit pe această cale un mesaj foarte clar şi dur şi vechiului PDL: să înţeleagă că au venit în PNL să facem echipă, nu să creăm puciuri pe sub masă sau la anumite televiziuni sau ziare. Doar mort vor scăpa de mine. Să înţeleagă că trebuie să facă echipă în jurul meu", a afirmat Țurcanu, potrivit botosaninews.ro.

În plus, Florin Țurcanu i-a cerut co-președintenlui PNL Botoșani Cătălin Flutur să ia atitudine în cazul unor foști membri din PDL care îl denigrează.

„Nu am un conflict cu nimeni, dar sunt nişte declaraţii făcute de nişte colegi de partid şi nimeni nu ia nicio poziţie. Mi se pare că sunt făcut tendenţios. Dacă au ceva să spună să spună, să nu lasă pe domnii X sau Z să sară la gâtul meu pentru că nu ajută PNL-ul", a mai spus Florin Ţurcanu.