Evenimentul Zilei > EVZ Special > Scandal în Herăstrău între vedete. Un top model a fost bătut și amenințat cu o lamă
Scandal în Herăstrău între vedete. Un top model a fost bătut și amenințat cu o lamă

Scandal în Herăstrău între vedete. Un top model a fost bătut și amenințat cu o lamă

Andre Bîrleanu este un top model internațional, fiind chemat constant la marile prezentări ale caselor de modă.

El a povestit că joi seara se plimba cu bicicleta în Herăstrău, iar la un moment dat a fost atacat de doi oameni de televiziune, prieteni cu Alex Velea. Cei doi sunt, potrivit lui Andre Bîrleanu (foto), nimeni alții decât Jon Băiat Bun, un cunoscut rapper și Blvk Matias, participant la emisiunea ”Chef la cuțite”, și cântăreț. La rândul lui, Andre Bîrleanu este un cunoscut model internațional.

Andre a fost invitat la emisiunea lui Măruță, de pe Pro TV și a povestit ce i s-a întâmplat.

„S-a întâmplat în jurul orei opt. Mi s-a întâmplat același lucru și când eram în Brazilia. Dar nu mă așteptam să mi se întâmple în Herăstrău, la noi. Eram cu niște bicicliști, vreo șapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieții aștia, mi-a dat un pumn. Am căzut între bicicletă și parapet și mi-am tăiat genunchiul. M-au amenințat că o să mă înjunghie, erau foarte violenți fizic și verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla. Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot și să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au amenințat. Mi-au făcut bicicleta praf și nu era a mea”, a povestit Andre Bîrleanu.

Au venit mascații

La fața locului, mai mulți bucureșteni care se aflau la plimbare prin Parcul Herăstrău au sunat la 112 și au solicitat prezența unui echipaj de Poliție.

În cel mai scurt timp, doi polițiști de la Secția 2 au intervenit dar agresorii au fugit spre un bar din zonă, de unde nu au mai vrut să iasă. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la Acțiuni Speciale care i-a scos cu forța din barul unde erau refugiați și i-au dus la audieri.

„Voi merge la INML pentru că genunchiul meu este umflat și rănit. Eu voi continua cu procesul, îi dau în judecată! Ei se cred mari rapperi!”, a mai spus Andre Bîrleanu.

Contactat de reporteri, rapperul Jon Băiat Bun a negat că ar fi fost agresiv.

„Nu a fost nici un scandal, a fost un schimb de replici care a degenerat într-un scandal. Nu s-a bătut nimeni. Băiatul respectiv a intrat cu bicicleta într-un prieten de-al meu și l-am înjurat. De aici a pornit scandalul și au venit și Poliția, și mascații, nu am înțeles de ce. I s-a stricat bicicleta când a intrat în prietenul meu. Nu l-am lovit! A fost doar un schimb de replici! Nu am avut nici o lamă la noi!”, a declarat Răzvan Ion, alias Jon Băiat Bun