Evenimentul Zilei > Sport > Scandal în fotbal. Bătaie între oficialii de la CS U Craiova şi FC Voluntari. De la ce a pornit totul?
Scandal în fotbal. Bătaie între oficialii de la CS U Craiova şi FC Voluntari. De la ce a pornit totul?

Scandal în fotbal. Bătaie între oficialii de la CS U Craiova şi FC Voluntari. De la ce a pornit totul?

Scandal monstru între Mihai Rotaru, patronul lui CS U Craiova și Dan Leasă, managerul general al FC Voluntari. Cei doi au avut un conflict în pauza meciului dintre cele două echipe.

Conflictul a avut loc pe fondul divergenței din această săptămână generat de numărul de bilete pe care oltenii le-au primit, iar tensiunile dintre oficialii celor două echipe a atins punctul maxim în pauza meciului.

Fanii CSU Craiova ar fi întâmpinat dificultăți în a intra pe stadion. Între Rotaru și Leasă ar fi existat un schimb dur de replici, conflictul verbal fiind la un pas să degenereze, scrie Gsp.ro.

"Au fost niște contradicții referitoare la suporteri. Dar toți oltenii care au venit la meci au fost lăsați să intre, după ce toată săptămâna cei de la Craiova s-au plâns de numărul de bilete.

La un stadion de 3.500 de locuri, nu puteam da mai mult de 5% din bilete. Șumudică a asistat și el la acest schimb de replici" Dan Leasă, manager general Voluntari.

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României, după 1-0 n deplasare cu CS U Craiova și 0-0 pe teren propriu. Finala contra Astrei se va juca pe data de 27 mai, la Ploiești.