Evenimentul Zilei > Justitie > Scandal în celula lui Gheorghe Dincă. Ce nemulțumiri are Monstrul din Caracal?
Scandal în celula lui Gheorghe Dincă. Ce nemulțumiri are Monstrul din Caracal?

Scandal în celula lui Gheorghe Dincă. Ce nemulțumiri are Monstrul din Caracal?

Criminalul din Caracal își manifestă permanent nemulțumirea din cauză că nu beneficiază de un tratament preferențial.

Gheorghe Dincă a făcut scandal în celulă! Criminalul din Caracal are aceeași atitudine superioară pe care a manifestat-o încă din clipa în care a fost reținut de oamenii legii.

Acesta a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, anchetatorii încercând să obțină probe din care să reiasă că acest bărbat de 66 de ani are mai multe victime la activ. Paradoxal, Gheorghe Dincă pare personajul cel mai supărat în tot acest scenariu tragic, notează Cancan.

Deși este acuzat de crimă și viol, Gheorghe Dincă este un deținut atipic, acesta având din ce în ce mai multe nemulțumiri legate de locul în care este închis. Dorește să aibă acces la televizor și, suplimentar, este supărat pentru că apa de la robinetul la care are acces este mai mereu caldă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: