Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în carantină! Le face zile fripte jandarmilor, care stau și se uită la el
Scandal în carantină! Le face zile fripte jandarmilor, care stau și se uită la el

Scandal în carantină! Le face zile fripte jandarmilor, care stau și se uită la el

Jandarmii din Prahova l-au reținut pe un bărbat care a vrut să fugă din centrul de carantină, pe motivă că nu îi plăcea mâncarea.

Cazul de la Prahova este de noaptea minții și arată cum mulți dintre români nu înțeleg riscul la care se supun. Jandarmii din Ploiești au fost oblgați să intervin în forță împotriva unui bărbat, recalcitrant, care este internat într-un centru din carantină. Cel mai probabil, acesta se află în sevraj, deoarece asupra lui au fost găsite și droguri. Duminiăc, internatul a vrut să fugă din nou pe motiv că nu îi place mâncarea.”Cu referire la incidentul petrecut astăzi, 22 martie, în centrul de carantinare kilometrul 6 Ploieşti (Blejoi), facem următoarele precizări: numitul C.M.O., domiciliat în Ploieşti, încă de la prezentarea în centrul de carantinare a creat următoarele probleme: nerespectarea măsurilor de carantinare impuse, a fost nemulţumit de diversitatea hranei aferente, a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru, a fost sancţionat de patru ori (…) pentru refuz de legitimare, injurii şi tulburarea ordinii publice”, au precizat reprezentanţii IJJ Prahova.

Săptămâna trecută, mai exact pe data de 16 martie, din camera unde locuieşte bărbatul împreună cu o altă persoană au fost aruncate un pachet de ţigări cu sume de bani (valută şi lei), în care s-a mai găsit şi „o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă de chipsuri în care erau foiţe de hârtie pentru confecţionat ţigări (joint-uri)”, mai spun jandarmii.