Evenimentul Zilei > International > SCANDAL MONSTRU în Republica Moldova. O avocată acuzată de CRIME a fugit din țară
SCANDAL MONSTRU în Republica Moldova. O avocată acuzată de CRIME a fugit din țară

SCANDAL MONSTRU în Republica Moldova. O avocată acuzată de CRIME a fugit din țară

Scandal monstru în Republica Moldova. Avocata Ana Ursachi a părăsit țara la doar câteva zile după apariția filmului ”Avocata Diavolului” și anunțul procuraturii de reluare a cercetării penale pentru omor în care acesta fost implicat.

Potrivit publika.md, la începutul săptămânii au fost prezentate fotografii și înregistrări video ce demonstrează că avocata a fost șefa unei organizații criminale, implicate în omoruri și deposedări de apartamente.

Sursa citată mai precizează că Ursachi ar fi luat joi avionul spre București, iar de acolo a zburat către Frankfurt, în Germania. În orașul nemțesc s-ar fi întâlnit cu mafiotul Victor Țopa, finanțatorul partidului ”DA”. Ulterior, din Frankfurt, ea a zburat spre Moscova.

În capitala Rusiei urmează să se vadă cu Grigore Karamalak, autoritatea criminală despre care în filmul menționat anterior se spune că l-ar fi ajutat pe tată Anei Ursachi să o scape de o condamnare în cazul crimei la care a participat în 1997.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.