Evenimentul Zilei > Justitie > SCANDAL fără precedent în JUSTIȚIE! A început urmărirea penală pentru ministrul Tudorel Toader. Acuzațiile sunt FOARTE GRAVE!
SCANDAL fără precedent în JUSTIȚIE! A început  urmărirea penală pentru ministrul Tudorel Toader. Acuzațiile sunt FOARTE GRAVE!

SCANDAL fără precedent în JUSTIȚIE! A început urmărirea penală pentru ministrul Tudorel Toader. Acuzațiile sunt FOARTE GRAVE!

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), potrivit stiripesurse.ro

"Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind declanșată urmărirea penală in rem", se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), remis vineri MEDIAFAX.

Sindicaliştii mai transmit că săptămâna aceasta, reprezentanții părții vătămate, respectiv Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, au fost audiați, Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzațiile de abuz în serviciu și de restricționare a dreptului de reprezentare sindicală.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: