Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal cu un interlop. A amenințat că se sinucide, dar s-a rănit superficial cu lingurița
Scandal cu un interlop. A amenințat că se sinucide, dar s-a rănit superficial cu lingurița

Scandal cu un interlop. A amenințat că se sinucide, dar s-a rănit superficial cu lingurița

Un lider interlop din Brăila a făcut scandal în închisoare, amenințând că se sinucide. Până la urmă, s-a rănit cu lingurița și a ajuns la cabinetul medical.

Este vorba despre Stănel Lăcătuș, zis „Corbu”, lider al grupării interlope din Lacu-Dulce.

Aflat în închisoare, Stănel Lăcătuș a amenințat, vineri, că se sinucide. Ca să fie mai convingător, și-a provocat, cu o linguriță, răni superficiale în zona încheieturilor ambelor mâini, potrivit DEBRAILA.ro.

Stănel Lăcătuș s-a automutilat pe când se afla în camera de plimbare a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Braila.

Chemați de urgență, membrii personalului medical i-au acordat imediat îngrijiri, dar există și posibilitatea ca interlopul să fie transferat la un penitenciar-spital.

„Corbu” ajunsese în arestul IPJ Brăila după ce, cu o săptămână în urmă, s-a predat autorităților, întrucât pe numele său era emis un mandat de arestare preventivă în lipsă într-un dosar de trafic de cocaină.

În dosarul este instrumentat de DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, Stănel Lăcătuș a fost acuzat de săvârșirea a patru infracțiuni: constituire de grup infracțional organizat, finanțarea activității de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, punerea la dispoziție a unui spațiu în vederea consumului ilicit de dorguri de mare risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive în formă continuată.