Evenimentul Zilei > Monden > Scandal cu droguri în Capitală. Capatos aruncă bomba: „Bă! Vezi că te-au turnat”
Scandal cu droguri în Capitală. Capatos aruncă bomba: „Bă! Vezi că te-au turnat”

Scandal cu droguri în Capitală. Capatos aruncă bomba: „Bă! Vezi că te-au turnat”

George Burcea a ajuns la cuțite cu Dan Capatos. Soțul Andreei Bălan l-a amenințat dur pe prezentator.

Ultima a venit din partea lui George Burcea, care i-a transmis un mesaj dur lui Dan Capatos. „Mielule, ai grijă la corona. Am înțeles că trage la prostie”, a scris soțul Andreei Bălan pe Instagram.

Dan Capatos a menționat, în emisiunea lui, faptul că George Burcea putea să omoare pe cineva în timp ce a condus sub influența cocainei și putea ajunge la un episod similar ca cel cauzat de Mario Iorgulescu.

„Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică!

Te-au prins la volan… Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă!

Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus Dan Capatos, conform Cancan.