Evenimentul ZileiActualitateScandal ca în Vestul Sălbatic. Doi vecini s-au atacat cu un topor, o bâtă de baseball și pistol

Scandal ca în Vestul Sălbatic. Doi vecini s-au atacat cu un topor, o bâtă de baseball și pistol

Scandal ca în Vestul Sălbatic. Doi vecini s-au atacat cu un topor, o bâtă de baseball și pistol
Scandal ce s-ar fi putut încadra în peisajul din Vestul Sălbatic. Cei doi protagoniști, vecini, au aruncat arme grele în luptă.

Scandal uriaș și scene desprinse din Vestul Sălbatic s-au consemnat în orașul Vulcan din județul Hunedoara. Doi bărbați, vecini de bloc, s-au certat „la cuțite”, iar forțele de ordine au intervenit. În condițiile în care apriga dispută luase proporții. Unul dintre cei doi i-ar fi lovit ușa celuilalt cu un topor. Agresorul mai avea asupra sa și o bâtă de baseball.

Vecinul atacat nu a stat cu mâinile în sân, a scos un pistol și a tras cu el. Ambii bărbați s-au învinuit de comportament agresiv și au făcut plângeri la poliție. Cei doi sunt anchetați după acest scandal și s-au ales cu dosare penale. Pentru infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.

Scandal uriaș, ca în Vestul Sălbatic, cu topor, bâtă și pistol. Cei doi vecini se acuză reciproc și s-au ales cu doare penale

Unul dintre cei doi combatanți, în vârstă de 35 de ani, a reclamat faptul că, luni noaptea, s-a certat cu vecinul său. Acesta, în vârstă de 30 de ani, a venit la ușa sa, pentru a se răzbuna. Agresorul ar fi fost înarmat cu un topor și a început să lovească ușa. Conflictul nu s-a stins și a continuat marți, atunci când bărbatul agresat a revenit la domiciliu.

A ajuns la spital, era conștinet și a primit îngrijiri medicale

El le-a spus polițiștilor că a fost așteptat în casa scării de vecinul său. Care l-a ameninţat cu o bâtă de baseball. De partea cealaltă, reclamație a făcut și celălalt colocatar, în vârstă de 30 de ani. El le-a spus agenților că vecinul său a tras asupra sa trei focuri de armă. După al doilea episod al scandalului, el a ajuns la spital. Era în stare conștientă și a primit îngrijiri medicale. Pistolul bărbatului de 35 de ani a fost confiscat de membrii forțelor de ordine.


Accesează: