Evenimentul Zilei > Justitie > Şase tineri au fost prinşi cu droguri în staţiunea Mamaia
Şase tineri au fost prinşi cu droguri în staţiunea Mamaia

Şase tineri au fost prinşi cu droguri în staţiunea Mamaia

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române,ieri noapte, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri în staţiunea Mamaia.

Astfel, a fost descoperit un tânăr de 25 de ani din Călăraşi care avea asupra sa trei comprimate ecstasy, iar două fete de 18 şi 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, au fost prinse având asupra lor câte un comprimat ecstasy, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale pentru deţinere fără drept de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Cu bila de canabis la purtător

De asemenea, un tânăr de 27 de ani din Giurgiu a fost prins în flagrant de poliţişti având la el o bilă de staniol care conţinea aproximativ patru grame de cannabis, iar un bărbat de 31 de ani din Bucureşti a fost depistat cu două ţigări cu cannabis, care erau ascunse într-un pachet cu ţigări. Un alt bărbat de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins având asupra sa o ţigară cu cannabis confecţionată artizanal. Şi pe numele celor trei bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.