Evenimentul Zilei > Social > Șase județe, sub Cod Roșu de ninsori. Șefii de la Drumuri recomandă șoferilor să evite deplasările
Șase județe, sub Cod Roșu de ninsori. Șefii de la Drumuri recomandă șoferilor să evite deplasările

Șase județe, sub Cod Roșu de ninsori. Șefii de la Drumuri recomandă șoferilor să evite deplasările

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere aduce în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru intervalul 06 ianuarie, ora 10:00 – 06 ianuarie, ora 18:00, o avertizare de Cod Roșu pentru șapte județe.

Județele Constanța și Tulcea vor fi sub cod roșu până la ora 18:00. Județul Vrancea până la ora 16:00, iar județele Buzău și Brăila până la ora 16:00. Pe de altă parte, județele Ialomița și Călărași vor fi sub cod roșu până la ora 13:00, susțin meteorologii

Conform avertizării de Cod Roșu, vor exista intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero. În acest context, precizăm că s-a decis inchiderea circulației drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă din județele afectate de Codul Roșu. Se recomandă evitarea oricărei deplasări.

Menţionăm că intervenţia în timp util a utilajelor de deszăpezire este condiţionată şi de respectarea de către participanţii la trafic a tuturor regulilor de circulație și a restricțiilor impuse.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.