Sărut pasional la Survivor All Stars. Au încercat să se ascundă, dar n-au reușit

Sărut pasional la Survivor All Stars. Au încercat să se ascundă, dar n-au reușit Survivor. Sursa foto: Instagram

Zanni și Ana Porgras au fost surprinși în timp ce se sărutau noaptea în emisiunea la Survivor All Stars. Cei doi concurenți din echipa Faimoșilor au încercat să se ascundă de camere, dar n-au reușit. Nu se știe dacă formează un cuplu sau dacă doar s-au lăsat duși de val.

Surprize mari la Survivor All Stars

Pe lângă scenele difuzate de Pro TV, în care Zanni și Ana Porgras se sărută în toiul nopții, la Survivor All Stars ajunge și ambulanța. Unul dintre concurenți va avea nevoie de sprijin medical, în cadrul emisiunii care se filmează în Republica Dominicană. Prezentatorul Daniel Pavel i-a anunțat pe telespectatori că vor avea parte de multe surprize în următoarele ediții.

zanni și ana

Sursa foto PRO TV

Ce spune Daniel Pavel

„Urmează o săptămână incendiară la Survivor All Stars. Răsturnări de situație cum nu s-au mai văzut vreodată. Confruntări pline de adrenalină. Rivalitatea dintre triburi atinge cotele de avarie! Acțiuni controversate și reacții pe măsură vor schimba irevocabil destinul competiției și pe al unora dintre concurenți.Trăiri intense și provocări inedite vor stârni emoții puternice și nebănuite în piepturile concurenților. La finalul săptămânii, un duel neprevăzutcu un deznodământ neașteptat va zgudui competiția. Iar efectul lui va fi răsunător”, a spus Daniel Pavel în emisiunea de la PRO TV.

Survivor All Stars

Sursa foto: Facebook

Care este adevărata relație dintre Zanni și Ana

Realația de prietenie dintre Zanni și Ana Porgras a fost extrem de mediatizată. Încă din anul 2021, când au participat pentru prima dată la Survivor România, cei doi au avut o relație destul de apropiată. Mulți au crezut că formează un cuplu, dar aceștia n-au confirmat niciodată asta.

Ne puteți urmări și pe Google News

În 2021, Ana Porgras a declarat că nu are o relație cu arstistul și că există altcineva în viața ei. Cântărețul a spus că s-a simțit atras de colega sa, dar că nu este nimic între ei. „Da, uneori. Dar foarte puțin. Nu reușeam s-o văd ca pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o fată frumoasă”, a declarat Zanni atunci.