Survivor All Stars 2024. Faimoșii au schimbat strategia după eliminarea lui Jador

Survivor All Stars 2024. Faimoșii au schimbat strategia după eliminarea lui Jador Survivor. Sursa foto: Instagram

Faimoșii s-au descurcat foarte bine la ultima probă de la Survivor All Stars, după eliminarea lui Jador. Și Războinicii au fost impresionați de noua strategie a vedetelor, dar și de curajul pe care l-au avut în ultima rundă.

Survivor All Stars 2024. Faimoșii și-au schimbat complet strategia după eliminare lui Jador și au dominat ultima rundă. Cu toate astea, ei regretă că Moroșanu a părăsit Republica Dominicană. Lola consideră că excluderea lui Jador va duce la pierderea de puncte, însă va reduce conflictele în rândul Faimoșilor.

Faimoșii au schimbat strategia

Zmădândescu este de părere că acum echipa are șanse mai mari de victorie pentru că pot să intre de mai multe ori și pot aplica strategiile mai eficient. El a lăsat de înțeles că Jador îi afecta și că nu se concentra la probe.

Războinicii au apreciat la rândul lor performanțele Faimoșilor în noua formulă și i-au felicitat pentru noua strategie. Din rândul Războinicilor, doar Oana Ciocan a plâns după Jador.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine a câștigat ultima probă de la Survivor All Stars

Faimoșii au întâmpinat și câteva probleme. Din cauza furtunilor, adăpostul lor a fost distrus. Aceștia s-au organizat rapid pentru reparația adăpostului urmând exemplul lui Zannidache. Ana Maria Pal a dormit pe fostul loc a lui Jador, asta în timp ce Războinicii s-au bucurat de o mega petrecere la piscină. Războinicii au savurat gustul dulce al victoriei, iar Alexandra Duli a dansat provocator și a făcut o demonstrație de twerk.

Războinicii au câștigat ultima probă, chiar dacă Faimoșii au schimbat strategia și s-au descurcat foarte bine. Ambele triburi au observat evoluții pozitive în timpul competiției și au planuri mari pentru viitor cu privire la câștigarea competiției, potrivit PRO TV.

Jador a fost eliminat de la Survivor All Stars

În urmă cu cinci zile, Jador a fost eliminat de la Survivor All Stars. Manelistul a spus că a avut o cădere nervoasă și că nu mai vrea să participe în competiția din Republica Dominicană. El s-a cercat și cu colegii săi, fiind acuzat că este arogant.

„Acest joc e iubit tocmai pentru că are rigori, are regulamente. Sunt sigur că mulți ați vrea să vă duceți departe. Dar ne opresc regulile de viață împreună. Pentru toate astea, pentru tot ce înseamnă ieșirea din afara regulilor, eu zic așa.

În acest moment, tu, concurent Jador, la Survivor All Stars, vei părăsi competiția și vei fi descalificat. Sunt 1.000 de feluri în care poți părăsi competiția, desigur că acesta este cel mai dezonorant”, a completat prezentatorul TV.

„Nu mă interesează. Eu sunt Jador, plec când vreau eu”, ar fi fost replica artistului de muzică lăutărească.