Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Concurentul a fost surprins în București

Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Concurentul a fost surprins în București Sursa foto. Survivor Romania

După eliminarea Mariei Lungu, un alt concurent ar fi ajuns deja în țară. Acesta a fost surprins în Capitală în timp ce petrecea timp cu familia.

Eliminarea surpriză ar fi avut loc deja  la Survivor All Stars. După plecarea Mariei Lungu, Jorge ar  fi fost eliminat din competiție. În prezent, artistul  nu s-ar mai afla pe teritoriul Republicii Dominicane.

Jorge, eliminat de la Survivor All Stars?

Pe parcursul ultimelor săptămâni, artistul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Din acest motiv nu este exclus ca îndrăgitul concurent să fi ajuns deja în țară.

De altfel, acesta nu a ascuns că parcursul său în competiție și-a pus amprenta asupra sănătății sale. Mai mult, artistul s-a accidentat în timpul unei probe.  Din cauza oboselii, acesta s-a dezechilibrat și a căzut de pe o structură de lemn, care era poziționată la înălțime.

Ne puteți urmări și pe Google News
Survivor

Survivor

Concurentul s-a accidentat grav la unul dintre genunchi

În prezent, Jorge a fost transportat de urgență la spitalul din Republica Dominicană.  În urma investigațiilor amănunțite făcute de medici,  artistul  din echipa Faimoșilor a fost anunțat că va avea nevoie de o perioadă lungă de repaus și îngrijiri medicale.

Artistul s-a arătat extrem de afectat de decizia cadrelor medicale, precizând că și-ar fi dorit să lupte până la capătul competiției. Mai mult acesta a mărturisit că a simțit că se va accidenta în ziua respectivă.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a declarat artistul în consiliul de eliminare.

Jorge, survivor all stars

Jorge. Sursa foto: Instagram

Jorge, surprins în București

După ce a fost eliminat de la Survivor All Stars 2024, artistul ar fi ajuns deja în țară. Acesta a fost surprins în parcul Herăstrău, petrecând timp alături de familie. De altfel, Maria Lungu, eliminată săptămâna trecută din concurs, s-a întors deja în România.